Met een fruitzuurpeeling kunnen heel veel indicaties behandeld worden. Peelen betekent letterlijk de huid laten afschilferen. Doormiddel van een chemisch proces in de huid raken de oude huidcellen los, waardoor er een nieuwe, zachte en gladde huid ontstaat. Er zijn verschillende soorten chemische peelings.

Acnepeeling

Ken je dat? Dat je vandaag een pukkel uitknijpt en dat dezelfde pukkel morgen 2 keer zo groot is! Of nog erger een wondje is geworden? Met de acnepeeling is dat verleden tijd.

Rosacea peeling

Ten einde raad, omdat de roodheid en pukkeltjes niet weggaan? Heb je alles al geprobeerd en kan niemand je duidelijkheid geven? Dan is vitamine C iets voor jou!

Pigmentpeeling

Lijkt het alsof je iedere zomer weer extra sproetjes of pigmentvlekken erbij krijgt?Ouderdomsvlekken of sproetjes kunnen goed behandeld worden met een peeling.

Fruitzuurpeelings

Pigmentproblemen, acne of een oppepper voor de huid? Met een peeling kunnen heel veel indicaties behandeld worden, waardoor er een nieuwe, zachte en gladde huid ontstaat.

TCA peeling

Wilt u direct resultaat voor uw pigmentproblemen, lijntjes en rimpels? Met een TCA peeling ziet u al vanaf de eerste behandeling resultaat.

Microneedling

Huidveroudering, oppervlakkige acnelittekens of een goede oppepper? Microneedling geeft een intensieve stimulatie van de huid. Hiermee pakken we de huid direct aan.

Interesse in een fruitzuurpeeling?

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en zult u samen met de huidtherapeut een behandelplan opstellen. Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak in.