Acne, overbeharing, ontsierende wratjes, couperose, littekens of huidverbetering. Een aantal huidproblemen waarvoor een behandeling kan worden ondergaan bij de huidtherapeut. Maak een vrijblijvende afspraak en bespreek met uw huidtherapeut wat zij voor u kan betekenen.

Bindweefselmassage

Een stevige en frissere huid bereikt u met bindweefselmassage. Stimulatie van de doorbloeding en collageen aanmaak, alsook het losmaken van het onderhuids bindweefsel.

Fruitzuurpeelings

Pigmentproblemen, acne of een oppepper voor de huid? Met een peeling kunnen heel veel indicaties behandeld worden, waardoor er een nieuwe, zachte en gladde huid ontstaat.

Microneedling

Huidveroudering, oppervlakkige acnelittekens of een goede oppepper? Microneedling geeft een intensieve stimulatie van de huid. Hiermee pakken we de huid direct aan.

Acnetherapie

Steeds meer mensen hebben in meer of mindere mate last van acne. Mee-eters, puistjes en ontstekingen kunnen met acnetherapie goed behandeld worden.

TCA peeling

Wilt u direct resultaat voor uw pigmentproblemen, lijntjes en rimpels? Met een TCA peeling ziet u al vanaf de eerste behandeling resultaat. Uw huid ziet er stralend uit.

Coagulatie

Steelwratjes, bindweefselbultjes en andere ontsierende plekjes worden behandeld door middel van coagulatie. Vaak zijn deze plekken al met 1 behandeling verdwenen.

Vaatlaser

Couperose en andere vaatafwijkingen kunnen met een aantal behandelingen al weg zijn. De vaatlaser is een manier om de roodheid in uw gezicht te verminderen.

Elektrische epilatie

Witte of grijze overbeharing? Epileert u vrijwel dagelijks en heeft u last van irritatie? Elektrische epilatie is een methode die alle kleuren haren definitief kan verwijderen.

Pigmentlaser

Ouderdomsvlekken of sproetjes kunnen goed behandeld worden met de pigmentlaser. Met een enkele behandeling kunnen deze al lichter worden of weg zijn.

Littekenbehandeling

Heeft u klachten van een litteken zoals pijn, jeuk en verhardingen? Littekens na acne? De klachten kunnen verminderd en verbeterd worden door middel van littekentherapie.

Vergoedingen huidtherapie

In uw polisvoorwaarden van uw zorgverzekering kunt u lezen of u in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling. Heeft u vragen omtrent vergoeding? U leest het in ons artikel over vergoedingen huidtherapie.