Acne, overbeharing, ontsierende wratjes, couperose, littekens of huidverbetering. Een aantal huidproblemen waarvoor een behandeling kan worden ondergaan bij de huidtherapeut. Maak een vrijblijvende afspraak en bespreek met uw huidtherapeut wat zij voor u kan betekenen.

Laserontharen

Overbeharing in het gezicht, irritatie na het scheren en ingegroeide haren kunnen vanaf nu verleden tijd zijn.Β Laser is de manier om veilig van al uw ongewenste haren af te komen.

Vaatlaser

Couperose en andere vaatafwijkingen kunnen met een aantal behandelingen al weg zijn. De vaatlaser is een manier om de roodheid in uw gezicht te verminderen.

Pigmentlaser

Ouderdomsvlekken of sproetjes kunnen goed behandeld worden met de pigmentlaser. Met een enkele behandeling kunnen deze al lichter worden of weg zijn.

Acnetherapie

Steeds meer mensen hebben in meer of mindere mate last van acne. Mee-eters, puistjes en ontstekingen kunnen met acnetherapie goed behandeld worden.

Elektrische epilatie

Witte of grijze overbeharing? Epileert u vrijwel dagelijks en heeft u last van irritatie? Elektrische epilatie is een methode die alle kleuren haren definitief kan verwijderen.

Coagulatie

Steelwratjes, bindweefselbultjes en andere ontsierende plekjes worden behandeld door middel van coagulatie. Vaak zijn deze plekken al met 1 behandeling verdwenen.

Fruitzuurpeelings

Pigmentproblemen, acne of een oppepper voor de huid? Met eenΒ peeling kunnenΒ heel veel indicaties behandeld worden, waardoor er een nieuwe, zachte en gladde huid ontstaat.

TCA peeling

Wilt u direct resultaat voor uw pigmentproblemen, lijntjes en rimpels? Met een TCA peeling ziet u al vanaf de eerste behandeling resultaat. Uw huid ziet er stralend uit.

Microneedling

Huidveroudering, oppervlakkige acnelittekens of een goede oppepper? Microneedling geeft een intensieve stimulatie van de huid. Hiermee pakken we de huid direct aan.

Bindweefselmassage

Een stevige en frissere huid bereikt u met bindweefselmassage. Stimulatie van de doorbloeding en collageen aanmaak, alsook het losmaken van het onderhuids bindweefsel.

Littekenbehandeling

Heeft u klachten van een litteken zoals pijn, jeuk en verhardingen? Littekens na acne? De klachten kunnen verminderd en verbeterd worden door middel van littekentherapie.

Vergoedingen huidtherapie

In uw polisvoorwaarden van uw zorgverzekering kunt u lezen of u in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling. Heeft u vragen omtrent vergoeding? UΒ leest het in ons artikel over vergoedingen huidtherapie.