Acnetherapie is een behandeling voor iedereen die last heeft van mee-eters, puistjes en oneffenheden. Pubers maar ook volwassenen kampen steeds vaker met een vorm van acne/rosacea. Met een acne behandeling kunnen we deze huidaandoeningen verbeteren of zelfs helemaal wegkrijgen. Acne kan op verschillende manieren worden aangepakt. Er zal dan ook door de huidtherapeut een passend behandelplan gemaakt worden.

Vrijblijvend een intake plannen?

Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak.

Boek online een afspraak

Meer informatie over acnetherapie

Acne ontstaat door een combinatie van factoren:

  • Een verhoogde talgproductie
  • Verstopte talgklieren door een verstoring in het verhoorningsproces
  • Bacteriën die van nature op de huid aanwezig zijn
  • Hormonale veranderingen.

Kenmerkend voor acne zijn de aanwezigheid van kleine witte bultjes, zwarte puntjes (mee-eters), rode pukkels, puistjes, ontstekingen en littekens. In meer of mindere mate hebben mensen met acne last van één of meerdere bovenstaande kenmerken.

Acnetherapie is er dan ook opgericht om de verstopte talgklieren te behandelen. Alle mee-eters, rode pukkels, puistjes en ontstekingen worden verwijderd en de acne wordt hierdoor verminderd.

De behandeling met acnetherapie

Een acnebehandeling kan bestaan uit het reinigen van de huid en een dieptereiniging. Een dieptereiniging houdt in dat alle mee-eters en puistjes worden geleegd. Dit gebeurt door deze eerst aan te prikken en vervolgens “uit te knijpen”. Door dit regelmatig te doen, kunnen we de acne onder controle krijgen. Een andere manier kan zijn door de huid te behandelen door middel van fruitzuurpeelings. Dit zijn verschillende zuren die op de huid aangebracht worden om verstoppingen weg te nemen en de huid te vernieuwen. Hiermee kunnen talgklierverstoppingen minder snel ontstaan. Door middel van diepere peelings zoals bijvoorbeeld een TCA peeling worden littekens minder zichtbaar.

Acne

Verwachting

Afhankelijk van de gekozen behandeling ziet de huid er roder uit na de behandeling. Ook kunnen de puistjes en pukkels die geleegd zijn dikker zijn normaal. Dit trekt met een dag weg. Acne vergt veel aandacht en geduld en vaak zien we na 1 maand de eerste resultaten.

Behandelplan op maat

Tijdens het intakegesprek wordt er een huidanalyse gemaakt en afhankelijk van de wensen en verwachtingen wordt er een behandelplan opgesteld. Een behandelplan voor acnetherapie kan bestaan uit producten voor thuisgebruik, de behandelingen en onderhoud. Er zijn meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Prijzen acnetherapie

Een behandeling duurt iets minder dan een uur. Als member ben je het voordeligst uit. Je hoeft nu nog niets te besluiten. Dat kan tijdens onze vrijblijvende intake die je hier kunt boeken.

Membership prijs €75,-

  • Bespaar €10,- per behandeling
  • 10% korting op skincare producten
  • Free pass voor familie, vriend, of collega

Losse behandeling €85,-

  • Bespaar €10,- per behandeling
  • 10% korting op skincare producten
  • Free pass voor familie, vriend, of collega

Interesse in een acnebehandeling?

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en zult u samen met de huidtherapeut een behandelplan opstellen. Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak in.