Met een fruitzuurpeeling kunnen heel veel indicaties behandeld worden. Peelen betekent letterlijk de huid laten afschilferen. Doormiddel van een chemisch proces in de huid raken de oude huidcellen los, waardoor er een nieuwe, zachte en gladde huid ontstaat. Er zijn verschillende soorten chemische peelings. Binnen New Life Skincare maken we gebruik van combinatiepeelings. Deze peelings hebben het beste van verschillende fruitzuren, waardoor er een optimaal resultaat behaald kan worden.

Vrijblijvend een intake plannen?

Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak.

Boek online een afspraak

Meer informatie over de fruitzuurpeeling

Bij een gezonde huid vernieuwt de huid zich elke 28 dagen. Naarmate de huid ouder wordt duurt dit proces steeds langer. Ook kunnen er pigmentvlekken, fijne lijntjes en andere onregelmatigheden ontstaan. Binnen New Life Skincare maken we gebruik van fruitzuurpeelings en TCA peelings. Beide peelings kunnen diverse huidcondities verbeteren.

Indicaties voor een fruitzuurpeeling zijn:

 • Acne, verstopte poriën, mee-eters
 • Rosacea
 • Acnelittekens en restacne
 • Pigmentvlekken (hyperpigmentatie), sproetjes en zwangerschapsmasker (melasma)
 • Onregelmatigheden/kleurverschillen: het egaliseren van de huidtint
 • Fijne lijntjes, zonschade, rokershuid

 

De behandeling met een fruitzuurpeeling

Tijdens de behandeling wordt de huid eerst gereinigd, waarna er afhankelijk van de huidindicatie een type fruitzuur wordt aangebracht. De peeling kan een licht prikkelende sensatie, tot een jeukend en/of brandend gevoel geven. Deze sensaties duren maar kort. Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen, maar dit trekt ook snel weer weg. De huid wordt nabehandeld en er wordt een SPF 30 of hoger aangebracht. Afhankelijk van het type fruitzuurpeeling krijgt u adviezen mee voor thuis.

Na de behandeling is het belangrijk dat de huid tot 4 weken na de fruitzuurpeeling goed wordt beschermd met een SPF 30 en dat overmatige zon/zonnebank zoveel mogelijk wordt vermeden.

fruitzuurpeeling

Verwachting

Afhankelijk van het type fruitzuur wordt uw huid droger of gaat uw huid in meer of mindere mate vervellen. Na een aantal behandelingen zult u zien dat uw huid verbetert en gaat stralen.

Behandelplan op maat

Tijdens het intakegesprek worden wensen en verwachtingen kenbaar gemaakt. Aan de hand daarvan stellen we een behandelplan op. Over het algemeen kunt u er vanuit gaan dat de behandeling met een fruitzuurpeeling in kuurverband wordt geadviseerd. Een kuur betekent dat u een reeks van 6 behandelingen ondergaat met een interval van twee weken. Daarnaast krijgt u na de behandeling behandelcrèmes mee, om de behandeling en het herstelproces te ondersteunen.

Prijzen fruitzuurpeeling

Een behandeling duurt iets minder dan een uur. Als member ben je het voordeligst uit. Je hoeft nu nog niets te besluiten. Dat kan tijdens onze vrijblijvende intake die je hier kunt boeken.

Membership prijs €80,-

 • Bespaar €10,- per behandeling
 • 10% korting op skincare producten
 • Free pass voor familie, vriend, of collega

Losse behandeling €90,-

 • Bespaar €10,- per behandeling
 • 10% korting op skincare producten
 • Free pass voor familie, vriend, of collega

Interesse in een fruitzuurpeeling?

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en zult u samen met de huidtherapeut een behandelplan opstellen. Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak in.