“Ultieme huidzorg voor een herboren gevoel. Voor élke klant, op een persoonlijke & eerlijke wijze.”

New life skincare staat voor een nieuw leven door een ‘nieuwe huid’.

Wij begrijpen dat uw huidaandoening of bepaalde uiterlijke kenmerken uw zelfvertrouwen ernstig kunnen beschadigen. Bij New life skincare werken wij graag samen met u naar een nieuw leven, vol zelfvertrouwen, door uw huidproblematiek aan te pakken. Daarbij geven wij altijd eerlijk en realistisch advies met een passend behandelresultaat.

New life skincare is ontstaan met de gedachte dat iedereen recht heeft op de juiste huidzorg, op persoonlijke en eerlijke wijze. Daarom nemen wij de tijd om uw problemen en wensen door te nemen, en kijken we samen wat er allemaal mogelijk is voor u.

Melissa van Nieuwenhuizen

Melissa van Nieuwenhuizen

Eigenaresse & Huidtherapeute

Begonnen als schoonheidsspecialist wilde Melissa zich meer verdiepen in specialistische huidzorg. Deze verdieping vond zij in haar studie Huidtherapie die zij in 2012 succesvol afrondde in Utrecht. De focus van haar afstudeeronderzoek richtte zich op lasertherapie.

Na haar afstuderen heeft Melissa enkele jaren gewerkt als huidtherapeut bij een gerenommeerde kliniek voor cosmetische zorg. Bij deze kliniek heeft zij veel ervaring opgedaan op het gebied van cosmetische huidverbetering en zag zij welke effect een huidverbeterende behandeling had op het zelfvertrouwen van haar cliënten.

“Wat mijn vak zo mooi maakt, is dat ik mensen gelukkiger kan maken door de juiste huidzorg te verlenen. Van een cliënt met acne, die zich verbergt onder make-up. Die je ziet stralen zodra de huid toonbaar is verbeterd na een aantal behandelingen. Tot een cliënt die niet meer elke dag hoeft te ontharen, waardoor huidproblemen zoals rode bultjes en irritatie van de huid niet meer opspelen. Ik ben trots dat het vak huidtherapie cliënten letterlijk en figuurlijk weer laat stralen.’’