Let op! Een TCA peeling wordt alleen gedaan na een intake gesprek!

Er zijn verschillende soorten chemische peelings, waarvan fruitzuur peelings en de TCA peeling de bekendste zijn. Binnen New Life Skincare maken we gebruik van zowel fruitzuren als de TCA peeling. De Easy TCA® peeling van skintech is een oppervlakkige tot medium peeling die diverse huidcondities kan verbeteren. Ook is deze peeling uitermate geschikt voor de donkere huid.

Vrijblijvend een intake plannen?

Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak.

Boek online een afspraak

Meer informatie over de TCA peeling

Een TCA peeling is een diepere peeling dan een fruitzuurpeeling. Doordat de TCA peeling actiever de celvernieuwing stimuleert en dode huidcellen verwijderd, werkt deze peeling huidverjongend.  Een TCA peeling maakt de huidstructuur fijner, waardoor de huid egaler wordt. Ook worden pigmentvlekken (zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken), acnelittekens en zonschade aangepakt.

Indicaties voor een TCA peeling zijn:

  • Acnelittekens en restacne
  • Ouderdomsvlekken (hyperpigmentatie), sproetjes en zwangerschapsmasker (melasma)
  • Onregelmatigheden/kleurverschillen: het egaliseren van de huidtint
  • Fijne lijntjes/diepere rimpels, zonschade, rokershuid

 

De behandeling met een TCA peeling

De peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag wordt vernieuwd. Dit is een chemisch proces dat in totaal 5 tot 7 dagen duurt. De peeling wordt aangebracht in verschillende lagen totdat het gewenste resultaat is bereikt. Dit geeft een warm en brandend gevoel. Na de peeling wordt het ‘post peel mask’ aangebracht. Dit is een masker dat de huid meteen herstelt en verkoelt, waardoor de roodheid en het warme en brandende gevoel meteen stopt. Binnen een minuut is uw huid weer rustig en pijnloos. U mag pas de volgende ochtend uw gezicht reinigen, waarna u twee maal daags de behandelcrème en een UV bescherming gebruikt.

Na de behandeling is het belangrijk dat de huid tot 4 weken na de TCA peeling goed wordt beschermd met een SPF 30 en dat overmatige zon/zonnebank zoveel mogelijk wordt vermeden.

TCA peeling voor en na

Disclaimer: het resultaat kan per huidtype en per indicatie verschillen

Verwachting

Binnen een aantal dagen gaat uw huid in meer of mindere mate vervellen waardoor uw nieuwe huid zichtbaar wordt. Al vanaf de eerste behandeling zult u zien dat uw huid verbetert. De structuur en de tint van uw huid verbetert en deze gaat stralen.

Behandelplan op maat

Tijdens het intakegesprek worden wensen en verwachtingen kenbaar gemaakt. Aan de hand daarvan stellen we een behandelplan op. Over het algemeen kunt u er vanuit gaan dat de behandeling met een TCA peeling in kuurverband wordt geadviseerd. Een kuur betekent dat u een reeks van 4 behandelingen ondergaat met een interval van twee weken. Daarnaast krijgt u na de behandeling behandelcrèmes mee, om de behandeling en het herstelproces te ondersteunen.

Prijzen TCA peeling

Een behandeling duurt iets minder dan een uur. Als member ben je het voordeligst uit. Je hoeft nu nog niets te besluiten. Dat kan tijdens onze vrijblijvende intake die je hier kunt boeken.

Membership prijs: €160,-

  • Bespaar €10,- per behandeling
  • 10% korting op skincare producten
  • Free pass voor familie, vriend, of collega

Losse behandeling: €170,-

  • Bespaar €10,- per behandeling
  • 10% korting op skincare producten
  • Free pass voor familie, vriend, of collega

Interesse in een TCA peeling?

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en zult u samen met de huidtherapeut een behandelplan opstellen. Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak in.