Heb je last van acne of onzuiverheden? Dan is een acnebehandeling de oplossing. Deze behandeling richt zich op het verwijderen van de mee-eters, puistjes en rode bultjes. Door de behandeling met de juiste frequentie en producten uit te voeren, kan de acne al na een aantal behandelingen verbeteren.

Vrijblijvend een intake plannen?

Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak.

Boek online een afspraak

Meer informatie over de acnebehandeling

Een acnebehandeling is met name een behandeling die er voor zorgt dat de onzuiverheden verwijdert worden. Het ontstaan van mee-eters, bultjes en puisten kan verschillende oorzaken hebben. Maar als er eenmaal een pukkel zit, gaat deze niet vanzelf weg. Door met de juiste frequentie te behandelen, reinigen we elke behandeling de huid grondig. Hierdoor hebben puistjes en ontstekingen minder kans en blijven ze uiteindelijk weg.

Indicaties voor een acnebehandeling zijn:

  • Onzuivere huid
  • Acne
  • Als je af en toe last hebt van een puistjes is deze behandeling ook erg geschikt.

De acnebehandeling

De behandeling wordt altijd gestart met een reiniging op basis van een lage concentratie salicylzuur. Salicylzuur dringt diep door in de talgklier, waardoor het talg wordt opgelost. Na de reiniging wordt er een reinigend scrub-masker aangebracht. Hier zit een klein percentage fruitzuren in die de huid een klein beetje verdunt. De poriën worden hierdoor geopend en de kans dat de talgklier verstopt, wordt hierdoor kleiner. Na deze intensieve reiniging wordt elke mee-eter, puist of pukkel uitgereinigd. Dit houdt in dat het voorzichtig wordt “uitgeknepen”. Door alle verstoppingen weg te halen kunnen puistjes en littekens worden voorkomen. Na de behandeling wordt de huid gekalmeerd met huidverzorgingsproducten.

acnebehandeling

Disclaimer: het resultaat kan per huidtype en per indicatie verschillen

Verwachting

Na de behandeling kan de huid rood zijn en alle uitgeknepen plekjes zijn iets verdikt. Dit kan een dag duren voordat dit is weggetrokken. Ook kan het zijn dat na de eerste behandeling de acne iets erger wordt. Dit duurt hooguit een week. Na twee á drie behandelingen ga je merken dat je puistjes minder worden. Soms kan het nodig zijn om aanvullend een acnepeeling te ondergaan. Lees hier meer over wat een acnepeeling precies inhoudt.

Behandelplan op maat

Tijdens het intakegesprek worden wensen en verwachtingen kenbaar gemaakt. Aan de hand daarvan stellen we een behandelplan op. Over het algemeen kunt u er vanuit gaan dat de acnebehandeling in kuurverband wordt geadviseerd. Een kuur betekent dat u een reeks van minimaal 6 behandelingen ondergaat met een interval van twee weken. Daarnaast wordt er geadviseerd om huidverzorging thuis te gaan gebruiken, om de behandeling en het herstelproces te ondersteunen.

Prijzen acnebehandeling

Een behandeling duurt iets minder dan een uur. Als member ben je het voordeligst uit. Je hoeft nu nog niets te besluiten. Dat kan tijdens onze vrijblijvende intake die je hier kunt boeken.

Membership prijs: €80,-

  • Bespaar €10,- per behandeling
  • 10% korting op skincare producten
  • Free pass voor familie, vriend, of collega

Losse behandeling: €90,-

  • Bespaar €10,- per behandeling
  • 10% korting op skincare producten
  • Free pass voor familie, vriend, of collega

Interesse in acnebehandeling?

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en zult u samen met de huidtherapeut een behandelplan opstellen. Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak in.