Een acne peeling is een fruitzuurpeeling speciaal ontwikkeld voor een huid met mee-eters, pukkels en puistjes. Een fruitzuurpeeling wordt ook wel een chemische peeling genoemd. De huid bevat allemaal losse huidcellen die verbonden zijn met elkaar. De chemische peeling zorgt ervoor dat deze verbindingen loskomen, waardoor de huid wordt vernieuwd. Dit heeft als voordeel dat de mee-eters, pukkels en puistjes minder worden of helemaal verdwijnen.

Vrijblijvend een intake plannen?

Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak.

Boek online een afspraak

Meer informatie over de acne peeling

Acne is een huidprobleem wat veel voorkomt en onder invloed van verschillende factoren wordt verergerd. De talgproductie is hier één van. De fruitzuurpeeling voor acne maakt gebruik van salicylzuur. Salicylzuur heeft veel affiniteit met het talg in de talgklieren. De acne peeling zorgt er dan ook voor dat het talg wordt opgelost.

De behandeling met een acne peeling

De behandeling met een acne peeling wordt gestart met producten voor thuisgebruik. Deze producten bevatten ook een klein percentage salicylzuur, waardoor je thuis al een groot verschil gaat merken. Daarnaast worden de behandelingen met de fruitzuurpeeling gestart. Deze speciale acne peeling wordt in een kuur van 6 behandelingen elke 2 weken uitgevoerd. Na de chemische peeling wordt de huid “gereinigd”. Dit houdt in dat na de chemische peeling alle onzuiverheden (mee-eters, pukkels en puistjes) worden weggehaald. Na de behandeling is de huid wat gevoelig en rood. Maar dit trekt na een aantal uren weer weg. Na een aantal chemische peelings wordt de huid steeds minder onzuiver. Ook de roodheid, vlekjes en acnelittekens worden zichtbaar minder.

acnepeeling

Disclaimer: het resultaat kan per huidtype en per indicatie verschillen

Onderhoud na de fruitzuurpeeling

Het belangrijkste aspect bij acne is het onderhoud. Als het huidprobleem dusdanig verbeterd is, willen we dit graag zo houden. Een acnebehandeling is dan de uitkomst om het resultaat van de acne peeling te behouden. Een acnebehandeling is een reinigende behandeling die één keer in de 6 of 8 weken wordt uitgevoerd. Tijdens deze behandeling wordt de huid goed schoongemaakt, zodat mee-eters, pukkels en puistjes geen kans meer maken. Daarnaast kunnen de producten voor thuisgebruik voortgezet worden.

Behandelplan op maat

Tijdens het intakegesprek worden wensen en verwachtingen kenbaar gemaakt. De ernst van de acne wordt bepaald en aan de hand daarvan stellen we een behandelplan op. Over het algemeen kunt u er vanuit gaan dat de behandeling met een fruitzuurpeeling in kuurverband wordt geadviseerd.

Prijzen Acne peeling

Een behandeling duurt iets minder dan een uur. Als member ben je het voordeligst uit. Je hoeft nu nog niets te besluiten. Dat kan tijdens onze vrijblijvende intake die je hier kunt boeken.

Membership prijs €75,-

  • Bespaar €10,- per behandeling
  • 10% korting op skincare producten
  • Free pass voor familie, vriend, of collega

Losse behandeling €85,-

  • Bespaar €10,- per behandeling
  • 10% korting op skincare producten
  • Free pass voor familie, vriend, of collega

Interesse in een fruitzuurpeeling?

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en zult u samen met de huidtherapeut een behandelplan opstellen. Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak in.