Bent u op zoek naar ontspanning en huidverbetering in één behandeling? De basis van de gezichtsbehandelingen van New life skincare is een peeling met fruit enzymen. De huid wordt vernieuwd, gevoed en intensief gehydrateerd. Na de gezichtsbehandeling ziet uw huid er stralend uit en voelt u zich ontspannen dan ooit.

Vrijblijvend een intake plannen?

Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak.

Boek online een afspraak

Meer informatie over de gezichtsbehandeling

Huidverbetering kan op diverse manieren bereikt worden. Zo ook met een facial. De verschillende gezichtsbehandelingen van New life skincare hebben als basis een enzymen peeling die een intensieve werking heeft. Daarnaast kan er gekozen worden tussen een bindweefselmassage om de huid extra te stimuleren of een ontspannende massage van de nek en schouders. Ten slotte wordt de behandeling afgesloten met een masker.

Binnen New life skincare hebben we 3 verschillende soorten behandelingen

New life gezichtsbehandeling

Deze gezichtsbehandeling wordt standaard gestart met een bindweefselmassage van het gezicht en de hals. De bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid beter wordt doorbloed, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Daarnaast wordt de collageenproductie gestimuleerd wat zorgt voor een stevigere huid. Daarna wordt de huid gereinigd met een resurfacing masker. Dit masker bevat fruitzuren en een korrel die de celdeling stimuleert. Naar keuze kan er geëpileerd worden en wordt de behandeling afgesloten met een voedend masker.

gezicht-bindweefsel-massage

Image facial

Dit is een schoonheidsbehandeling waarbij ontspanning én huidverbetering op de voorgrond staat. Na de reiniging wordt er een peeling aangebracht op basis van fruit-enzymen zoals papaya en mango extract. De peeling wordt na 5 minuten verwijderd, waarna de huid al zichtbaar gehydrateerd is. Met een voedend vitamine C masker wordt er een nek-schouder massage uitgevoerd. Na het eerste masker wordt een speciaal vliesmasker aangebracht die werkt tegen veroudering. Het verjongt de huid en laat de huid weer stralen.

Image-facial

Oxygen lift behandeling

Een luxe behandeling die de huid verzorgt, beschermt en verfrist. De behandeling is een sensatie op zich, door het Oxgenating Facial Masque. Dit masker bruist en zorgt voor een tintelende ervaring. En tegelijkertijd wordt de huidkleur door het bruisende, lichte peelingsysteem, geëgaliseerd. Voor een direct resultaat.

Indicaties voor een gezichtsbehandeling zijn

  • Iedereen die huidverbetering wilt zonder hersteltijd.
  • Na een behandelkuur met fruitzuurpeelings.
  • Onderhoud na een microneedling kuur of diepere peeling behandeling
  • Alle gezichtsbehandelingen kunnen afgewisseld worden met elke andere behandeling binnen New life skincare

Behandelplan op maat

Tijdens het intakegesprek worden wensen en verwachtingen kenbaar gemaakt. Aan de hand daarvan stellen we een behandelplan op. Over het algemeen kunt u er vanuit gaan dat de huidverbeterende facials het beste om de 6 tot 8 weken uitgevoerd worden voor een optimaal resultaat.

Prijzen gezichtsbehandeling

New life gezichtsbehandeling € 75,-
Image gezichtsbehandeling € 85,-
Oxygen lift behandeling € 95,-

Interesse in een gezichtsbehandeling?

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en zult u samen met de huidtherapeut een behandelplan opstellen. Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak in.