Je bent opzoek naar een behandeling die direct resultaat geeft en je niet te veel tijd kost? Dan is de glowing skin treatment iets voor jou. Direct resultaat zonder downtime. 

Vrijblijvend een intake plannen?

Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak.

Boek online een afspraak

Meer informatie over de glowing skin treatment

De glowing skin treatment is voor iedereen die direct resulaat wilt zonder downtime. Dit houdt in dat je meteen alle bezigheden van die dag kan hervatten, maar met een stralende en gezonde huid. Door de alledaagse drukte schiet het er wel eens bij in om je huid goed te verzorgen of tijd vrij te maken voor een behandeling. Maar met de glowing skin treatment is dat verleden tijd.

De glowing skin treatment

De behandeling wordt gestart met een reiniging speciaal voor jouw huidtype. Daarna wordt de vital C olie aangebracht van Image skincare. Deze olie voedt en hydrateert de huid intens. Met deze olie wordt er een bindweefselmassage uitgevoerd om de doorbloeding te stimuleren. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd en wordt de huid door aanmaak van collageen steviger. Hierna wordt er milde peeling aangebracht op basis van enzymen. Deze enzymen stimuleren huidvernieuwing. De huid wordt direct gladder en zachter. Daarna volgt er een masker en wordt de behandeling afgesloten met passende huidverzorgingsproducten. Om het effect van de behandeling te verlengen krijg je een speciaal nachtmasker mee naar huis, die je dezelfde avond of later in die week kan gebruiken voor een extra boost.

Glowing skin treatment

Behandelplan op maat

De glowing skin treatment kan op elk moment van de dag, het hele jaar door uitgevoerd worden. Bent u benieuwd naar wat we nog meer voor uw huid kunnen betekenen? Doormiddel van een huidanalyse kunnen we bekijken wat u huid nodig heeft. Dit kunnen huidverzorgingsproducten zijn of een kuur behandelingen die op lamgere termijn resultaat geven. Voor meer informatie kunt u een intake of een huidanalyse inplannen.

Prijzen Glowing skin treatment

Glowing skin treament € 65,-

Interesse in de glowing skin treatment?

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en zult u samen met de huidtherapeut een behandelplan opstellen. Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak in.