Bent u op zoek naar ontspanning en huidverbetering in één behandeling? De basis van de gezichtsbehandeling van New life skincare is een dubbele reiniging. De huid wordt vernieuwd, gevoed en intensief gehydrateerd. De rest van de behandeling kan vrij worden ingevuld.

Vrijblijvend een intake plannen?

Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak.

Boek online een afspraak

Meer informatie over de basis gezichtbehandeling

Huidverbetering kan op diverse manieren bereikt worden. Zo ook met een gezichtsbehandeling. De basis gezichtsbehandeling van New life skincare is op “maat gemaakt”. Ben je toe aan ontspanning? Dan kan je kiezen voor een ontspannende nek/schouder/gezichtsmassage. Ben je toe aan een flinke oppepper?  Dan kies je voor een bindweefselmassage of een fruitzuurpeeling. Alles kan en is mogelijk.

Wat is er mogelijk bij de basis gezichtsbehandeling?

De basis gezichtsbehandeling start altijd met een dubbele reiniging. De eerste reiniging verwijdert make-up, overtollig talg en viezigheid. De tweede reiniging op basis van enzymen en/of fruitzuren reinigen dieper en zetten de huid aan tot vernieuwing.

Daarna heb je de keuze om de behandeling aan te vullen met:

Basis gezichtsbehandeling

Voor wie is de basis behandeling geschikt?

  • Iedereen die huidverbetering wilt zonder hersteltijd.
  • Na een behandelkuur met fruitzuurpeelings.
  • Onderhoud na een microneedling kuur of diepere peeling behandeling
  • Alle gezichtsbehandelingen kunnen afgewisseld worden met elke andere behandeling binnen New life skincare

Gratis intakegesprek

Tijdens het intakegesprek worden wensen en verwachtingen kenbaar gemaakt. Aan de hand daarvan stellen we een behandelplan op. Over het algemeen kunt u er vanuit gaan dat de huid verbeterende gezichtsbehandelingen het beste iedere maand uitgevoerd worden voor een optimaal resultaat.

Prijzen basis gezichtsbehandeling

Een behandeling duurt iets minder dan een uur. Als member ben je het voordeligst uit. Je hoeft nu nog niets te besluiten. Dat kan tijdens onze vrijblijvende intake die je hier kunt boeken.

Membership prijs €80,-

  • Bespaar €10,- per behandeling
  • 10% korting op skincare producten
  • Free pass voor familie, vriend, of collega

Losse behandeling €90,-

  • Bespaar €10,- per behandeling
  • 10% korting op skincare producten
  • Free pass voor familie, vriend, of collega

Interesse in een gezichtsbehandeling?

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en zult u samen met de huidtherapeut een behandelplan opstellen. Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak in.