eConsult

Stel je eens voor. Je staat voor de spiegel en ineens zie je daar iets zitten! Een plekje, maar wat is het? Je wilt zo snel mogelijk weten wat het is of het weg kan en met welke behandeling dan! Of je hoort een vriendin praten over die ene behandeling. Dat zij er zoveel baat bij heeft en jij vraagt je af: โ€œ Zal dit ook iets voor mij zijn? โ€

Voor al die vragen heeft New life skincare het eConsult. Maar wat is een eConsult nu precies? Ik leg het je uit.

econsult

Het eConsult

Een eConsult is een online consult waarbij je al je vragen over de huid en behandelingen via WhatsApp aan mij kan stellen. Ook kan je een foto sturen van het plekje waarvan je graag wilt weten wat het is. IS WhatsApp niet voldoende kunnen we altijd besluiten om over te gaan op beeldbellen. Via beeldbellen kan ik soms net wat meer zien aan de huid. Ook kan je zelf makkelijker laten zien wat je nu qua porudcten bijvoorbeeld gebruikt. Uiteindelijk geef ik via het eConsult mijn advies. Als alle wensen en verwachtingen besproken zijn maak ik indien gewenst een behandelplan.

eConsult

De voordelen van het eConsult

  • Het is snel en makkelijk, vanaf de bank kan je al je vragen stellen.
  • Het scheelt veel tijd in de praktijk. In plaats van een losse intake en een aparte afspraak voor je behandeling, kan je na het eConsult een afspraak maken voor een behandeling.
  • Laagdrempelig, veelal twijfelen mensen of ze nu een afspraak moeten maken of niet. Met een aantal vragen via WhatsApp heb je daar al duidelijkheid over.

Gratis eConsult

of maak gemakkelijk een afspraak via WhatsApp!

Start eConsult

Langs komen in de praktijk?

Niet alles is mogelijk via een eConsult. Van een foto kan ik de huid niet altijd goed beoordelen. En ook via beeldbellen is het soms lastig. Dan kan het dus nodig zijn dat ik de huid in het echt moet zien. Dit is soms ook het geval bij product advies. Een huid met pukkels is namelijk niet altijd per definitie vet! Het voordeel is wel dat als je er toch bent, je eventueel meteen een behandeling kan doen.

Groetjes,

Melissa van Nieuwenhuizen

Melissa van Nieuwenhuizen

Huidtherapeute & eigenaresse van New Life Skincare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *