#Iluma

Blogpic iluma

Iluma Intense Lightening Cleanser

De Iluma Intense Lightening cleanser was niet meteen favoriet. Vooral omdat ik niet goed wist hoe ik hem moest gebruiken. Maar nu kan ik echt niet zonder! Ik draag dagelijks make-up. Maar vooral als ik foundation draag is deze Iluma cleanser onmisbaar. De cleanser heeft een dikke olie/was achtige structuur. Waardoor dit super goed emulgeert met je foundation. Als je er dan een beetje water bij mengt, wordt alles een milk achtige substantie. Ik verwijder het vervolgens met een kompresdoek of reinigingsponsjes. Et voilà.. je gezicht is schoon.

Neem de hoeveelheid ter grootte van een bosbes en breng hem altijd aan op een droge huid met droge handen. Pas later pak je water.
Trust me, you’re gonna love it!

Meer informatie

Weten welke producten bij uw huid passen?

Met een huidanalyse komt u precies te weten welke producten bij uw huidtype passen.

Melissa van Nieuwenhuizen

Huidtherapeute & eigenaresse van New Life Skincare.