#I-Conceal

IMAGE Skincare I-Conceal Flawless foundation

I-Conceal Flawless Foundation

De afgelopen week was ik extra blij met deze foundation. Het weer was super? en de zon scheen volop. Ondanks dat het een winter/lente zonnetje is, is het nog steeds erg van belang de huid te beschermen. De I-Conceal foundation bevat een SPF 30 en dat maakt het een ideaal product op onverwachte momenten (de foundation is géén alternatief voor een zonnebrandcrème). Niet iedereen kiest ervoor om een dagcrème te gebruiken met een SPF erin. Maar een foundation met een SPF kan op dat soort momenten dus een uitkomst bieden.

Ik breng hem zelf altijd erg dun aan, maar je kan er ook voor kiezen de I-Conceal wat dikker en dus dekkender aan te brengen. Verder vermindert deze foundation irritatie, roodheid en hersteld het de huid.

Meer informatie

Weten welke producten bij uw huid passen?

Met een huidanalyse komt u precies te weten welke producten bij uw huidtype passen.

Melissa van Nieuwenhuizen

Huidtherapeute & eigenaresse van New Life Skincare.