#Ageless

IMAGE Skincare Ageless total pure hyaluronic filler

Ageless Total Pure Hyaluronic Filler

Waarom dit mijn favoriet op dit moment is? Het bevat hyaluronzuur, wat van nature ook in je huid voorkomt. Hyaluronzuur kan 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht vast houden en laten we dit nu net een beetje extra nodig hebben in de winter. Een vochtarme huid kenmerkt zich voornamelijk door het trekkerige “droge” gevoel. Door o.a. een hydraterend product te gebruiken, vul je het vocht te kort aan.  Daarnaast egaliseert het de huid en vult het lijntjes op. Ik zelf combineer dit serum momenteel met de IMAGE Skincare Vital C hydrating anti aging serum. Dit serum bevat vitamine C en bouwt de huidbarrière weer op. Waardoor vocht minder snel verdampt. Het perfecte duo dus!

Gebruik hem alleen als serum onder je dag- en/of nachtcrème of mix hem met je favo serum voor een intense boost van hydratatie.

Meer informatie

Weten welke producten bij uw huid passen?

Met een huidanalyse komt u precies te weten welke producten bij uw huidtype passen.

Melissa van Nieuwenhuizen

Huidtherapeute & eigenaresse van New Life Skincare.