Stralen tijdens de feestdagen? Dan is de Glowing Christmas Treatment iets voor jou! Direct een stralende huid zonder downtime. 

Vrijblijvend een intake plannen?

Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak.

Boek online een afspraak

Meer informatie over de Glowing Christmas Treatment

De Glowing Christmas Treatment is voor iedereen die wilt stralen tijdens de kerstdagen. De behandeling is snel en effectief. Wat goed uitkomt in deze drukke december maand!

Je kan meteen alle bezigheden van die dag hervatten, maar met een stralende en gezonde huid.

De Glowing Christmas Treatment

  • De behandeling wordt gestart met een reiniging speciaal voor jouw huidtype. Daarna wordt de vital C olie aangebracht van IMAGE Skincare. Deze olie voedt en hydrateert de huid intens. Met deze olie wordt er een bindweefselmassage uitgevoerd om de doorbloeding te stimuleren. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd en wordt de huid door aanmaak van collageen steviger.
  • Daarna wordt de huid behandeld met nano dermabrasie. Een milde manier om de dode huidcellen te verwijderen. Daarnaast wordt de huid opnieuw aangezet tot celvernieuwing en versteviging.
  • Hierna wordt er een milde peeling op basis van enzymen en vitamine C aangebracht. Deze enzymen stimuleren huidvernieuwing. De huid wordt direct gladder en zachter.
  • Na dit alles wordt de huid verzorgt met een ampul die de huid direct een boost en voeding geeft. De ultieme glow!
  • Je krijgt 1 ampul mee naar huis. Deze kan je 2 keer gebruiken en kan de dagen na de behandeling of direct voor de feestdagen worden gebruikt om de huid te boosten.

Behandelplan op maat

Bent u benieuwd naar wat we nog meer voor uw huid kunnen betekenen? Doormiddel van een huidanalyse kunnen we bekijken wat u huid nodig heeft. Dit kunnen huidverzorgingsproducten zijn of een kuur behandelingen die op lamgere termijn resultaat geven. Voor meer informatie kunt u een intake of een huidanalyse inplannen.

Prijzen Glowing Christmas treatment

Glowing skin treament van €65,- voor € 55,-

Interesse in de Glowing Christmas Treatment?

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en zult u samen met de huidtherapeut een behandelplan opstellen. Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak in.