Wil je een stralende huid? Of heb je een huidprobleem waar je van af wilt? Of misschien wil je weten welke verzorgingsproducten het beste bij jouw huidtype passen? Voor al deze vragen hebben wij zoveel mogelijk informatie over jouw huid nodig. Met de uitgebreide huidanalyse verkrijgen we de meeste informatie, zodat we het beste huidadvies kunnen geven.

Een huidanalyse plannen?

Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak.

Boek online een afspraak

Meer informatie over de huidanalyse

De uitgebreide huidanalyse wordt gedaan door middel van een kennismakingsbehandeling. Deze behandeling duurt 45 minuten. Tijdens de behandeling willen we de huid goed leren kennen. De huid kan de producten ervaren, waardoor we kunnen zien welke voedingsstoffen de huid mist. Door een consult met een behandeling te combineren, kunnen we een behandelplan op maat opstellen en de juiste producten voor jouw huid adviseren.

huidanalyse

Waarom een huidanalyse?

Iedere huid is anders. Met een huidanalyse verkrijgen we erg veel informatie. Het belangrijkste is dat we de huidconditie kunnen achterhalen, zodat we deze kunnen verbeteren door middel van de juiste behandelingen en producten. Tijdens de huidanalyse komen verschillende vragen aan bod. Zoals:

 • Wat zou je graag willen verbeteren aan je huid?
 • Wat heb je al eerder geprobeerd?
 • Gebruik je huidverzorging?

Het kan zijn dat je huidverzorgingsproducten gebruikt die op dit moment niet meer aansluiten of misschien wil je meer uit je verzorging halen? Ook kunnen huidproblemen en een gevoelige huid een grote rol spelen. Bij huidproblemen is de juiste aanpak nog belangrijker, om zo de meest optimale huidconditie te krijgen.

Al deze vragen in combinatie met wat we zien op en in de huid, maken dat we het beste advies kunnen geven.

De huidanalyse & kennismakingsbehandeling

De kennismakingsbehandeling zorgt ervoor dat we kunnen zien hoe de huid reageert op de producten. Welke ingrediënten heeft de huid nu nodig? De behandeling duurt 45 minuten en bestaat uit:

 • Een korte intake
 • Een huidanalyse op maat
 • Jouw verwachtingen en wensen worden besproken
 • De behandeling bestaat uit:
  • Een reiniging
  • Een scrub masker
  • Afsluiting met de juiste producten voor jouw huidtype
 • Een behandelplan op maat met de juiste skincare producten
 • Een gratis trial kit ter waarde van €25,- krijg je mee naar huis om de producten thuis optimaal te ervaren en te proberen.

Behandelplan

Tijdens het gesprek en de behandeling worden alle wensen en verwachtingen besproken. Aan de hand daar van wordt er een behandelplan opgesteld. Een behandelplan kan bestaan uit een reeks behandelingen met of zonder fruitzuurpeelings, onderhoudsbehandelingen en productadvies.  Let wel, er zijn meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Prijzen Huidanalyse

Huidanalyse € 35,-

Interesse in een gratis consult?

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en zult u samen met de huidtherapeut een behandelplan opstellen. Bel 06 1964 9330 of boek direct online een afspraak in.